Primera victòria de l’equip de Bitlles a la Final del Campionat CIB

El passat dissabte 15 de febrer de 2020 es va celebrar a la població de Cabaces una de les dos proves de la Final del Campionat CIB, un petit campionat que aplega els millors equips de les diferents federacions que juguen a Bitlles a les comarques Tarragonines i és la prèvia a l’inici del Campionat Intercomarcal de Bitlles del 2020.

En aquesta ocasió l’equip de Bitlles del Foment Cultural de l’Hospitalet de l’Infant va quedar primer amb un total de 765 punts i 49 bitlles, el segon classificat va ser l’equip del Tarragona FC amb un total de 763 punts i 48 bitlles.

Restem a l’espera de la següent prova d’aquests petit campionat per saber si definitivament el nostre equip de Bitlles es proclama campió.

Tirada de Bitlles

També et pot agradar ...